ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Последна промяна: 29.10.2021г.

ВАЖНО

Всяка една пратка се изпраща с опцията “Преглед”.
Задължение на клиента е да направи преглед на поръчката, която е направил. Задължително настоявайте от куриера да ви предостави възможност за преглед в случай, че не го направи.
Не приемайте пратката в някоя от следните ситуации:

  • ако пратката е увредена
  • ако има продукти с увредена опаковка
  • ако се усъмните, че опаковката е отваряна и продуктът в кутията е заменен
  • ако има липсващ продукт,
  • ако има счупен продукт
  • ако има дефектен продукт
  • ако има продукт, който не отговаря на снимките на продукта, който сте поръчали.
  • ако куриера отказва да ви предостави опцията “Преглед” (ако куриера отказва да ви предостави опцията “Преглед” молим непременно да се свъжете с нас на посочите в сайта ни телефонни номера”)


Не приемайте и не плащайте пратката в някоя или всички от горе изброените ситуации.

  • Клиентът е задължен да провери пратката си в момента на получаването й в присъствието на куриера, който я доставя. В случай, че се установи нарушения като: липси, увреждане на пратката, увреждане на опаковката, дефетен или увреден продукт съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.
  • Онлайн Магазинът GAMALIGHT.BG не носи отговорност, в случай, че клиентът е заплатил сумата по поръчката и доставката без да е проверил цялостта на пратката в присъствието на куриера и в последствие се установи, че тя е нарушена, увредена, счупена или липсва – в такава ситуация стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента.

Пазете си касовия бон, който ще ви издаде куриера. Това е документа, който ще ви служи за гаранцията на продуктите. Не го изхвърляйте и го пазете заедно с кутиите на продуктите.

Тази страница ви информира за нашите правила относно събирането, използването и разкриването на лична информация, когато използвате нашата услуга, както и за бисквитките, които поставяме на вашия браузър

Няма да използваме или споделяме вашата информация с никого, освен както е описано в тази Декларация за поверителност.

Ние използваме вашата лична информация с цел предоставяне и подобряване на нашия уебсайт. Използвайки
нашия уебсайт , Вие се съгласявате със събирането и използването на лична информация в съответствие с тази политика.

Разплащания и връщане на суми

“gamalight.bg” ви предлага вариант за разплащане с наложен платеж (заплащане при получаване на пратката или разплащане с карта при куриера, в момента на получаване на пратката). Услугата за Виртуален ПОС Терминал (ВПОС) предстои да бъда активирана.

В случай, че плащането е направено с банкова карта след като услугата за ВПОС е активирана, Възстановяването на суми се извършва след като е върнат продукта от страна на клиента без нарушения на оригиналния си търговски вид, и след като са изпълнени всички точки от следния линк – Условията за доставка, замяна и връщане прочетете тук – чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок най-късно до 10 работни дни.

Кои сме ние:

Селин-2011 ЕООД е дружество, регистрирано по ДДС според ЗДДС, разположено в Република България – гр Хасково. Адресът на нашия уебсайт е: https://gamalight.bg

Събиране и използване на лична информация:

С натискането на бутон „Регистрация“ и потвърждавайки получения имейл за регистрация, Вие извършвате електронно изявление, с което сключвате договор с Нас при тези Условия. Съгласявайки се да използвате нашия уебсайт ще ви помолим да ни предоставите определена лична информация в края на процеса на приключване на поръчката, която ще бъде използвана за връзка с вас, за да изпратим поръчките ви на дадения от вас адрес и да ви се обадим по оставения от вас телефонен номер, за да потвърдим това действие.

Селин-2011 ЕООД е дружество, регистрирано по ДДС според ЗДДС. Ние сме задължени според ЗДДС да издаваме фактура за всяка една поръчка, независимо дали в договора срещу нас има физическо или юридическо лице. Данните, които са ни необходими за издаването на фактура са следната лична информация:

Лична информация включва, но не се ограничава до:

  • Име
  • Име на Фирма – само ако поръчителят е юридическо лице
  • Имейл адрес (Email)
  • Телефонен номер
  • Адрес
  • Населено място в Република България
  • ЕИК/ЕГН/VAT Номер/ИН по ЗДДС
  • Физическите лица имат пълното право да откажат да оставят ЕГН като оставят съответното поле празно, но ние въпреки всичко ще изпратим фактура

Други данни, които събираме:

  • ИП (IP) адрес и поставяме „бисквитки“, за да работи правилно уебсайта. Също така използваме IP адресите на потребителите за защита от СПАМ.
  • Използваме Google Analytics, където също използваме ИП (IP) адрес и бисквитки с цел да подобрим качеството на нашите услуги.
  • Използваме Matomo, което е подобно на Google Analytics, където също използваме ИП (IP) адрес и бисквитки с цел да подобрим качеството на нашите услуги.
  • За какво използваме вашия имейл (email) адрес:
  • За регистрация и активация на акаунт
    За да може клиентът да следи движението на поръчката си GAMALIGHT изпраша за всяко едно действие писма – че поръчката е получена, кога е изпратена, кога ще пристигне, че е приключена
  • За получаване на Фактура
  • Клиентите имат възможността да се възползват от купони/талони за намаления, където за всеки един купон се изпраща отделно писмо. Клиентът може да се откаже от тези имейли по всяко време като напише имейл до admin@gamalight.bg със свободен текст.

С кого споделяме данните ви:

  • Използваме платформата Superhosting за уеб хостинг.
  • Google Analytics за статистиката на уебсайта и за да подобрим нашата услуга.
  • За осчетоводяване на издадените фактури
  • Пред съответните държавни институции
  • Обработване на лични данни с цел пазаруване през онлайн магазина и посещение на уебсайта:

На нашия уебсайт можете да пазарувате онлайн. Може да използвате тази услуга с или без регистрация. “Без регистрация” имаме в предвид поръчките направени чрез телефонно обаждане. Данните, предоставени и в двата случая, ще бъдат използвани само и единствено с цел осъществяване дейността по поръчката. Съответно да изпратим поръчката на името, което ни е оставено (по телефона или през нашия уебсайт), на дадения от клиента адрес за изпращане и получаване на пратката в съответното населено място, на оставения от клиента имейл (email) адрес да следи движението на пратката (какво се случва с поръчката, кога е изпратена, кога ще пристигне и т.н.). Допълнително имате възможност да се абонирате за нашия бюлетин, като недаването на съгласие за това по никакъв начин не пречи да станете клиент на нашия онлайн магазин.

Вашите права:

Можете да получите информация от GAMALIGHT за съхраняваните от нас Ваши лични данни по всяко време и имате правото на достъп до тях.

Можете да поискате личните Ви данни да бъдат коригирани по всяко време в случай на неточност и/или несъответствие.

Можете да поискате изтриване на Вашите лични данни или да изискате ограничаване на обработването.

Имате право на възражения и жалби във връзка с обработването и съхранението на личните Ви данни пред Комисия за защита на личните данни, адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2., която е надзорен орган в Република България.

В случай на нарушение на сигурността на личните Ви данни, ще бъдете уведомен за същото.

Имате право да поискате да получите личните си данни, които сте предоставили и които се отнасят до Вас, в структуриран, популярен формат, пригоден за машинно четене, както и да използвате тези данни за друг администратор по своя преценка.

В случай че обработваме личните Ви данни поради дадено от Вас съгласие при записването Ви за получаване на бюлетин, то тогава може да оттеглите същото по всяко време.

За осъществяване на всяко едно от тези права е нужно да се изпрати искане по ел. поща, формулирано в свободен текст и адресирано до GAMALIGHT на следния електронен адрес: office@gamalight.bg. Формулировката на искането е свободна, но следва да съдържа следната информация:

  • потребителско име, име, адрес и други данни за идентифициране на съответното физическо лице;
  • описание на искането;
  • Как защитаваме данните ви:

Ние непрекъснато се стремим да спазваме приложимите законови и подзаконови рамки – независимо дали е неотдавнашният регламент на Европейския съюз за защита на данните (GDPR за събиране и обработка на лична информация). Но като се има предвид колко е важен този въпрос за вас, ние продължаваме да инвестираме в това начинание.

Изцяло използваме SSL / https в целия ни уеб сайт. Това криптира комуникациите на нашите потребители със сървърите, така че личната информация никога да не бъде уловена от трети страни без разрешение.
Ние внимателно подбрахме доставчик на хостинг услуги, които се придържат към най-добрите практики за сигурност и техническа безопасност.
След като се регистрирате на нашия уебсайт, цялата ви лична информация ще бъде видима само за вас.
Ние НИКОГА няма да даваме или продаваме лична информация, нито за отделен човек, нито за масово, нито за друга благотворителна организация или организации.
Как можете да защитите данните си:

Не давайте Вашите данни за вход към нашия уебсайт на други лица
Изберете паролата си внимателно и използвайте дълга формулировка – с големи и малки букви, със символи, с цифри – колкото по сложна парола толкова по-добре.
Изберете имейл (email) за профила си, до който само вие имате достъп.

Сигурност:

Сигурността на вашата лична информация е най-важното за нас, но не забравяйте, че нито един метод за предаване по интернет, или методът на електронно съхранение не е 100% сигурен. Въпреки, че се стремим да използваме търговски приемливи средства за защита на вашата лична информация, не можем да гарантираме абсолютната й сигурност. Ще направим всичко възможно да защитим Вашите лични данни.

Какви процедури имаме в случай на нарушаване на сигурността данните:

В случай на нарушаване сигурността на данните, системните администратори незабавно ще преминат през засегнатите потребители и ще се опитат да възстановят паролите, ако е необходимо, след уведомяване на потребителя.

От кои трети страни получаваме данни с цел подобряване качеството на услугите ни и не само:

  • Получаваме данни от Google Analytics
  • Получаваме данни от Facebook
  • Получаваме данни от Twitter
  • Получаваме данни от Youtube
  • Получаваме данни от Matomo – услуга подобна на Google Analytics с тази разлика, че е за локално ползване
  •  

Използване на собствени бисквитки:

За да направим посещението на нашия уебсайт атрактивно и да дадем възможност за използването на определени функции, в различни страници ние използваме така наречените бисквитки. Това са малки текстови файлове, които се съхраняват на Вашето устройство. Някои от използваните от нас бисквитки се изтриват в края на сесията на браузъра, т.е. след като го затворите (така наречените бисквитки за сесия). Други бисквитки остават на Вашето устройство и позволяват на нас или на нашите партньорски компании да разпознаваме Вашия браузър при следващото Ви посещение (така наречените постоянни бисквитки). Посредством бисквитките не може нито да се получи достъп до други файлове на компютъра Ви, нито да се научи имейл адреса Ви. Правното основание за обработка на лични данни при използване на бисквитки е чл. 6 параграф 1 ал. 1 буква е) от GDPR.

Бисквитките се запаметяват на Вашето устройство и Вие можете изцяло да контролирате тяхното използване. Чрез промяна в настройките на интернет браузъра можете да деактивирате или ограничите прилагането на бисквитки. Запаметените вече бисквитки могат да бъдат изтрити по всяко време. Това може да става и автоматично. Ако бисквитките бъдат деактивирани за нашия уебсайт, може да не бъдете в състояние да използвате всички функции в пълния им обхват. Повече за “бусквитките” прочетете тук.

Какви “бисквитки” поставяме:

Използваме платформата WORDPRESS със съответните допълнения, така наречени плъгини

  1. wordpress_
  2. wordpress_logged_in_
  3. WP_DATA_USER_1
    WOOCOMMERCE – допълнение към WordPress за електронно пазаруване
  4. wp_woocommerce_session_
  5. woocommerce_items_in_cart
  6. woocommerce_cart_hash
  7. yith_wcwl_products
  8. wc_cart_hash_
  9. wc_cart_created
  10. wc_fragments_
    Плъгин, който следи вашето движение в сайта – кои продукти и страници на нашия уебсайт сте посетили, кои продукти сте поръчали, с цел повишаване качеството на нашите услуги
  11. History.store
    Използваме платформата Google Analytics
    Използваме платформата MATOMO
    Използваме Facebook с рекламна цел
    Използваме Visual Composer – Това е WebSite Builder плъгин за WordPress. Ние използваме този плъгин, за да направим нашия уебсайт по-функционален

Имена на бисквитката Вид бисквитка Мои или от от трети страни Подлежи на блокиране Сесия или постоянна Време на изтичане Цел

Съгласявайки се с условията за поверителност също така се съгласявате и с условията за доставка, замяна и връщане на продукти и артикули, закупени/поръчани от сайта gamalight.bg

Условията за доставка, замяна и връщане прочетете тук

Промени в тази Декларация за поверителност:

Понякога можем да актуализираме нашата Политика за поверителност. Ще ви уведомим за всички промени, като публикуваме новата Декларация за поверителност на тази страница.

Препоръчваме Ви периодично да преглеждате тази Декларация за поверителност за всякакви промени.